Leesbrillen

Icon Eyewear

Icon Eyewear ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert kwalitatieve en modische zonne- en leesbrillen. De collecties worden continu aangevuld met nieuwe trends en modellen. Hiernaast bieden wij natuurlijk volop accessoires aan. Dit complete palet van zowel verpakking, uitvoering en prijs/kwaliteit zorgt ervoor dat wij een impuls assortiment neerzetten dat doorlopend hoge ogen scoort.

 

Greenline leesbrillen

Een groot aanbod van leesbrillen dat voor een hoge omloopsnelheid zorgt. Snel wordt ingespeeld op trends, zonder voor de kaskrakers de ogen te sluiten. Met zo’n 150 verschillende leesbrillen in maar liefst 9 sterktes is er voor elke stijl een passende bril. Klassiek tot fashion, kunststof tot metaal en regelmatig met verende pootjes. Deze kwaliteits-brillen gaan vergezeld met een microfiber opbergzakje, waardoor de bril zich vanzelf poetst.

“Betrouwbaarheid is voor ons ook een norm!”

Alle producten worden volgens de laatste geldende EN normeringen geproduceerd. Om onze betrouwbaarheid op het gebied van kwaliteit en ethiek te borgen, reguleren wij de productie zelfstandig vanuit ons kantoor in China; van productie tot logistiek, van ethiek tot de juiste EN-normering.

BlueShields

9 van de 10 mensen kijkt 2 uur per dag of langer naar een LCD-scherm. Het blauwe licht van LCD-schermen is schadelijk voor uw ogen en kan o.a. leiden tot vermoeidheid, tranende ogen en hoofdpijn. De BlueShields (lees)brillen filteren een deel van het blauwe licht, zodat u comfortabel naar een LCD-scherm kijkt en de kans op klachten vermindert. www.blueshields.eu

“Niet alleen leesbrillen verkopen, maar ook omzet scoren!”

Onze collecties leveren continue verkoopsucces. Een omzetmaker in een impuls segment die zonder twijfel in de top van de verkoop van accessoires belandt. Omdat wij zelfstandig produceren kunnen wij u niet alleen snel servicen, maar ook een hoge marge bieden. Onze instore presentaties zijn zo ontwikkeld dat ze inzichtelijk zijn, een frisse uitstraling hebben en u werk uit handen nemen.

PremiumLine

Brillen met verrassende, kwalitatieve extra’s waar je van alles mee kunt doen.

  • MemoryMetal: het metaal is ongelooflijk flexibel en veert na volledige buiging direct terug terug. Een bril waar je zelfs op kan zitten.
  • ClipOn: brillen met een zonneclip die door de sterke AutoLock magneet zelfstandig vastschiet en perfect aansluit op het montuur.

Silverline leesbrillen

De lijn die te herkennen is aan de “CoreWire”, een metalen pen door de poot die zich hecht aan het scharnier. De prijs-kwaliteit verhouding is ongekend, want naast de CoreWire is deze bril ook uitgevoerd met een krasvast glas (CR39). Vanzelfsprekend wordt de bril ook geleverd met een luxe beschermhoesje.

“Wie onvervangbaar wil blijven, moet zich blijvend onderscheiden!”

Door continue de laatste fashiontrends op te pikken van catwalks in New York tot Milaan zetten wij continue een commercieel scorende collectie neer. Van de basis tot high end, fun tot modisch, van klassiek tot trendy, er is voor elk wat wils.

Goldline leesbrillen

Ons paradepaardje, acetaat brillen met optische kwaliteit. Acetaat is een licht, maar stevig materiaal. De monturen worden uit een blok acetaat gesneden en onder hoge temperaturen gebogen. Onze verrassend mooie acetaten zijn handgemaakt en natuurlijk uitgevoerd met een krasvast glas (CR39).

Vanwege het materiaal is het mogelijk om kleuren of transparante elementen te verwerken tot een uniek samenspel, zo is geen enkele bril hetzelfde. Daarnaast is het grote voordeel van acetaat dat het volledig anti allergisch is. Door de hoge kwaliteit, zijn de glazen te vervangen en is de bril ook als correctiemontuur te gebruiken. Met de meegeleverde luxe brillenkoker is de bril altijd goed beschermd.


Art leesbrillen

Onder licentie produceren wij leesbrillen en accessoires. De o ciële licentie van het rijksmuseum is ingezet voor “Stilleven met bloemen” van Hans Bollongier, die als leesbril, luxe brillenkoker en giftpack verkrijgbaar is.


Point of sale

Ook voor de presentatie van de leesbrillen hebben wij een uitgebreid programma. Een vloerdisplay of de kleinere toonbank borgt een duurzame compacte en kwalitatieve uitstraling. Vanwege de simpele indeling is ook het nabestellen simpel en zelfstandig mogelijk. Voor andere wensen of situaties bieden wij een taylor made programma aan waarbij voor uw winkelformule een passende oplossing ontwikkeld kan worden. Ook het merchandisen van het leesbrillenprogramma is mogelijk.

 

Accessoires

Naast de uitgebreide collectie zijn er ook diverse accessoires beschikbaar zoals brillenkoordjes en brillenkokers.


Wilt u meer weten? Of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Adres

Icon Eyewear Europe B.V.
Plaza 24B
4782 SK  Moerdijk

Contact

info@iconeyewear-europe.com
+31 (0) 168 321 780